Database
- 3311 Artist
- 1982 78 RPM
- 13401 Single
- 24 12"
- 418 EP
- 131 Others
- 1448 Labels
Updated
Most viewed
Zerrin Zeren Diskografisi

  • Zerrin Zeren Diskografisindeki Last Changes


45lik
1971
Dane Dane Benleri / Çiğdem Der Ki
24 Kasım 1971 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.

1972
Yazık Sana / Aşkta Gurur Olmaz

1972
Başkası Yok / Bir Şeyler Oldu Bana

1972
Güzelleri Severim / Büyü Yaptım Sana

1972
Kısmet Yoksa / Sarhoşken Öleyim

1973
Boştur Dünya / Ölmek Var Dönmek Yok
Boştur Dünya / Ölmek Var Dönmek Yok

1973
Sensiz Duramam / Dinle Sevgilim

1973
Tatlı Dillim / Dadaloğlu

1973
Halkalı Şeker / Tatlı Dile Güler Yüze
18 Nisan 1973 Tarihli Hey Dergisinde Puan Verilmeden Tanıtılmış.

1973
Başka Gül Koklamam / Kanım Kaynadı Sana

1973
Karanlık Dünyam / Vız Gelir Dünya

1974
Gitmek Mi Zor / Hasret Kolay Mı Çekilir
Gitmek Mi Zor / Hasret Kolay Mı Çekilir

1974
Ben Dertliyim / Kaşların Karasına

1974
Bulunur Mu Bulunur Mu / İnsan Doğarken Ağlar

1974
Gitmek Mi Zor / Hasret Kolay Mı Çekilir
Gitmek Mi Zor / Hasret Kolay Mı Çekilir

Albüm - LP
1975
Tavernada Aşk
Tavernada Aşk
Zerrin Zeren - Rişar Ve Kupa Dörtlüsü Olarak.
1 Ocak 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.
01 Ölmek Var Dönmek Yok
02 Mondubala
03 İnsan Doğarken Ağlar
04 Affet Beni
05 Kanım Kaynadı Sana
06 Tamba Tumba
07 Zinguala
08 Yazık Sana
09 Viski Ve Konyak
10 Vız Gelir Dünya
11 Bir Taneciksin
12 Boştur Dünya

2010
Anatolia Rocks 2
Anatolia Rocks 2
Fransa'da Yayınlanan Bu Lp'de Yazık Sana İle Yer Alıyor.

2013
Saz Beat
Saz Beat
Global Pop First Wave CGPFW 001 LP
Tatlı Dile Güler Yüze İle Yer Alıyor.

Albüm - Kaset
1977
Hitparade - 11
Yazık Sana, Kısmet Yoksa, Büyü Yaptım, Sarhoşken Öleyim ve Aşkta Gurur ile yer alıyor.

1982
Karışık Tavernalar - 7
01- Ölmek Var Dönmek Yok (Z. Zeren)
02- Mandubala Tatlı Sevgilim (Hayko)
03- İnsan Doğarken Ağlar (Z. Zeren)
04- Affet Beni (Hayko)
05- Kanım Kaynadı Sana (Z. Zeren)
06- Tamba Tumba (Hayko)
07- Yanıyorum (Z. Zeren)
08- Çadırımın Üstüne (Hayko)
09- Vız Gelir Dünya (Z. Zeren)
10- Bir Taneciksin (Hayko)
11- Boştur Dünya (Z. Zeren)
12- Karadeniz Oyun Havası (Hayko)
13- Sultan-ı Yegah Sirto (Hayko)
14- Longa (Hayko)
15- Zinguala (Hayko)
16- Yazık Sana (Z. Zeren)
17- Seni Gidi Çapkın (Hayko)