Database
- 3157 Artist
- 1923 78 RPM
- 13206 Single
- 25 12"
- 401 EP
- 124 Others
- 1432 Labels
Updated
Most viewed
Kenan Diskografisi

  • Kenan Diskografisindeki Last Changes

Related discography(s)


45lik
1970
Askerliğim Bitince / Ayrı Yaşayan Kalpler
Askerliğim Bitince / Ayrı Yaşayan Kalpler

1971
Kına Gecesi / Bırak Peşimi Artık
Kına Gecesi / Bırak Peşimi Artık

1971
Benim Yarim Çok Güzeldir / Deli Oğlan
Benim Yarim Çok Güzeldir / Deli Oğlan

1972
Öğüt / Senden Sonra

1972
Deli Oğlan 2 / Gel Salını Salını
Deli Oğlan 2 / Gel Salını Salını
Sayan FS-280
Kenan Ve Canan Olarak.
3 Mayıs 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1972
Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime / Ha Bu Diyar
Sayan FS-288
22 Kasım 1972 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2,7 Puan Verilmiş.

1972
Çamlıca Yolunda / Alıverin Bağlamami Çalayım
Çamlıca Yolunda / Alıverin Bağlamami Çalayım
Sayan FS-296
10 Ocak 1973 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.

1974
Rüzgar Gibi Geçti / Ayrılsakta Bu Dünyada
Rüzgar Gibi Geçti / Ayrılsakta Bu Dünyada
Philips 6070 041
1 Mayıs 1974 Tarihli Hey Dergisinde İlanı Verilmiş.
12 Haziran 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 3 Puan Verilmiş.

1974
Çillim Çillim / Dön Sevgilim Yaşamaya
Çillim Çillim / Dön Sevgilim Yaşamaya
S&S Plak 40021
30 Ekim 1974 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 1 Puan Verilmiş.

1975
Analar / Babalar
Analar / Babalar
Philips 6070 051

1975
Tonton Kız / Ağlama Sevgilim
Tonton Kız / Ağlama Sevgilim
S&S Plak 40023
9 Nisan 1975 Tarihli Hey Dergisinde 4 Üzerinden 2 Puan Verilmiş.

1976
Halimize Baksana / Bom Çiki Bom
Halimize Baksana / Bom Çiki Bom

1976
Teşekkür Ederim / Göz Göz Göz
Teşekkür Ederim / Göz Göz Göz
Nova 1001

1977
Ben Sana Öyledir O Demedim Mi / Viens Dans Ma Vie (Islıklı Versiyon)
Ben Sana Öyledir O Demedim Mi / Viens Dans Ma Vie (Islıklı Versiyon)

Albüm - LP
1977
Karı Koca Kavgası
Karı Koca Kavgası
A Yüzü
1.Kara Kara Düşün Bakalım
2.Ayrılık
3.Sevgilim Ve Gururum
4.Çoluk Çocuğa Karıştık
5.Barışmak
6.Asker Oldum
B Yüzü
1.Çöpçatan
2.Hatıralar
3.Ve Birgün
4.Hep Bana Diyorsun
5.Affet Oğlum
6.Ayrı Yaşayan Kalpler

Albüm - Kaset
1976
Aranjmanlar - 12
Aranjmanlar - 12
Göz Göz İle Yer Alıyor.

1976
Karışık Aranjmanlar
Karışık Aranjmanlar

1977
Çillim
Çillim

Albüm - CD
2006
Bir Zamanlar 2
Bu Derleme Albümde Çilli İsimli Parçayla Yer Alıyor.

2009
45'lik
Çilli İle Yer Alıyor.

2011
Turkish Freakout 2 (Psych-Folk 1970-1978)
Turkish Freakout 2 (Psych-Folk 1970-1978)
Ben Sana Öyledir O Demedim Mi İle Yer Alıyor.

2013
Bir Zamanlar 5
Bir Zamanlar 5
Ağlama Sevgilim İle Yer Alıyor.